onsdag 4 februari 2009

Malin älskar Bjärred


Körde lite rejäl terrängträning med min nya kompis hägern. Jag är majstigt sugen på choklad. Blir kanske det och lite tv senare när jag pluggat lite.

Jag och Maria talade ut på håltimmen idag, bl.a om Barcelona/Rhodos, Europa blir sannerligen inte säkert den 9-17 augusti. Är så sjukt sugen på att resa någonstans. Antingen Storstadssemester och prata spanska. Eller dra till något oexploaterat land och leva med urinvånare, eller mest för tillfället: Vandra i bergen på sommaren, tälta på fjället, bada i älven och klappa renar. Men tiden är väl inte inne för det just nu så jag får hålla mig. Kanske drömma mig bort med lite Planet Earth... Naturen är fan min religion. Jag tror på evolution! När det gäller Sverige och kanske framförallt oss på NV så är det mer eller mindre självklart. Men så är det ju inte alls på andra ställen i världen. Ilkay mobbar mig för att jag tror att vi är besläktade emd aporna. Ska han säga, lagom incestvarning om alla skulle vara släkt med Eva och Adam..

Btw, fanskapet åker imorgon!

3 kommentarer:

  1. weppa! :D ska bli kul att se dig utan ståltråden!

    SvaraRadera
  2. Ja, det gäller att akta sig om man bor i Spanien eller Grekland under den perioden, kan bli livsfarligt. Jag vill också klappa renar. Eller kanske lejon? Både och samtidigt är det ultimata

    SvaraRadera
  3. hahaha jag ska lätt börja säga att naturen är min religon!! och att leva med urinvånare låtter magma

    SvaraRadera